search

MENGENAI KAMI

Supercat adalah sebuah jenama yang tidak asing lagi didunia haiwan peliharaan atau pets. Jenama Supercat sudah bertapak di Malaysia sejak tahun 2014.  Jenama supercat menekankan kepada produk-produk penjagaan dalaman dan luaran
yang berkualitas untuk pets. Produk pertama yang dihasilkan oleh Supercat ialah Jusz  Spray iaitu sebuah ‘waterlessbath’ yang diformulasikan di United Kingdom.

Produk Jusz  Spray telah terjual lebih dari 100,000 botol dan sehingga kini tetap menjadi pilihan  nombor satu untuk penjagaan luaran pets untuk membersih, melindungi disamping
mengubati kulit serta bulu pets.  Produk kedua yang dihasilkan oleh jenama Supercats adalah Jusz Plus. Ianya merupakan sumplemen tambahan untuk memastikan pets sentiasa sihat dan bertenaga disamping  menghindari dari penyakit penyakit yang tidak diingini. 

Supercats sentiasa melakukan R&D untuk memperbaiki produk-produk yang sedia ada  disamping menghasilkan produk-produk baru untuk memenuhi permintaan pets lovers di  Malaysia. Disamping itu jenama Supercats juga diedarkan ke negara-negara jiran seperti di Indonesia,  Brunei dan juga Singapore. Sekiranya anda berminat untuk menjadirakan niaga  Supercats sila hubungi kami.


SUPERCAT menjadi pilihan nombor satu di Indonesia juga.

Screenshot_4.jpg
Screenshot_5.jpg
Screenshot_7.jpg
Screenshot_6.jpg


SUPERCAT aktif menyertai pelbagai ‘on-ground aktiviti bersama pet lovers diseluruh Malaysia. 

Screenshot_9.jpg
Screenshot_8.jpg
Screenshot_10.jpg
Screenshot_11.jpg
Screenshot_12.jpg
Your cart is currently empty.
Continue shopping