search

Frequently Asked Questions

JUSZ SPRAY 

A:  Cara penggunaan adalah berbeza mengikut masalah yang dihadapi oleh pets(kutu,kurap&luka). Hasil penggunaan bergantung kepada jenis/tahap masalah yg dihadapi serta cara penggunaan spray. Untuk masalah kecil, biasanya kurang daripada 3 hari sudah baik.Untuk masalah kutu kurang daripada 7 hari kutu dah tiada. Penggunaan tak terhad utk sekali sehari saja. Lagi kerap sembur lagi efektif.
A:  1 botol = 150ml, bersamaan 500 kali semburan. Bergantung kepada cara penggunaan. Jika penggunaan biasa,sembur 2-3 kali seminggu boleh tahan sehingga 2-3 bulan.
Fakta;
1botol = 500 semburan
Sekali guna = 20semburan
500 / 20 semburan = 25 kali penggunaan
A: Ya, Spray mandian ini boleh digunakan kepada pets yang mempunyai masalah kutu. Tetapi perlu kami tegaskan disini, JUSZ SPRAY bertindak sebagai anti microbial dan cleaning spray. Penggunaan EUCALYPTUS didalam formula tersebut sebagai valuea dded. EUCALYPTUS oil adalah exctract minyak tumbuhan yang berfungsi sebagai "insectrepelent". JUSZSPRAY tidak sama dengan ubat kutu yang biasa dijual di Vet yang mana JUS ZSPRAY mengandungi racun kutu. JUSZ SPRAY mementingkan keselesaan dan keselamatan pets serta anak yang masih di dalam kandungan ibunya.
• Morning 9 am - 12 pm • Evening 4 pm - 7 pm (RM10 will be added to cart’s order for each delivery and minimum order is RM50 in the cart to check out)
A: Keguguran bulu berpunca dari masalah dalaman seperti permakanan (kurang vitamin) dan stress dan juga masalah luaran seperti bulu terlalu kering, kutu (menyebabkan kerap garu dengan kuat) dan fungus/hama (menyebabkan kulit/bulu tidak sihat). JUSZSPRAY mampu membantu mengatasi semua masalah keguguran tersebut.
A: Tiada masalah kerana bahan yang digunakan (Eucalyptus) adalah plant oil (pati tumbuhan) bahan yang bukan racun. Bahan ini juga digunakan didalam pembuatan ubat gigi dan beberapa jenis gula-gula mint. Bagi anak-anak pets yang tidak tahan sejuk dan mudah kena selesema, JUSZ SPRAY adalah alternatif terbaik.
A: Boleh tapi spray pada kain atau cutoon bud dan bersihkan telinga pets. Elakkan dari terus spray pada telinga kerana pets akan takut dan lari


JUSZ PLUS 

A: JUSZ PLUSialah sebuah suplemen untukmemelihara kesihatan dalaman dan luaranpets yang diperkayakan dengan 100%Minyak Kelapa Dara yang semula jadi.
A: JUSZ PLUS boleh diberisecaraterus kepada pets (2-3titik) ataudicampur sedikit kepada makanan harian.JUSZ PLUS boleh diberi diantrasebanyak 3 ke 4 kali sehari kepada pets.
A: MemandangkanJUSZ PLUS dihasilkan dengan hanya mengunakan kandungan semula jadi tanpa bahan kimia maka tidakakan timbul masalah sampingan kepada pets.
A: JUSZ PLUS selamat diambil sebagai suplemen tambahan untukpets mengandung disamping melindungi kandungan dari bakteria, virus dan juga fungus.
A: Boleh tetapi pastikan luka dibersihkan dahulu sebelum disapu denganJUSZ PLUS, setelah 2 hingga3 hari pengunaan, luka akan kering dan sembuh.
Your cart is currently empty.
Continue shopping